Cat eyes

Zahvaljujući popularnosti supermodela i influensera na modnim pistama i društvenim mrežama, ova procedura je postala izuzetno popularna. Cat eyes tretman je estetski postupak koji ima za cilj postizanje oblika očiju sličnih mačijim očima, sa blago ukošenim spoljnim uglovima.
 
Pre davanja lokalne anestezije, oblast oko očiju se dezinfikuje kako bi se osigurala sterilnost. Vrši se iscrtavanje vektora za potezanje kože, određuje pravac i položaj COG niti. Nakon preciznog iscrtavanja, COG niti se pažljivo aplikuju kroz male otvore. Koriste se igle tupog vrha, što znači da ne ostavljaju modrice ili vidljive tragove na koži. COG niti su strukturno dizajnirane da podstiču prirodnu regeneraciju kože.
 
Sve ove korake sprovodi stručni tim koji ima iskustvo i obučenost u ovim postupcima. Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet, stoga se koriste materijali odobreni od strane ALIMAS – Agencije za lekove Srbije, a procedura se izvodi u skladu sa najvišim standardima.
 
Postupak traje oko 30 minuta, a rezultati su vidljivi odmah, iako se u narednim četiri nedelje postepeno poboljšavaju. Efekat podizanja i zatezanja traje do 24 meseca, pružajući dugotrajne rezultate. 

Procedura