Mesoeye

Koža očiju je tanka, osetljiva, često dehidrirana i to sve je pogodno za stvaranje tamnih kolutova, kesica ispod očiju i suvoće. U borbi protiv nepravilnosti ove regije, ističe se preparat Mesoeye C71. Revolucionarni preparat tretira regiju oko očiju, ublažava nepravilnosti poput otečenih podočnjaka, kolutova i bora.
 
Šta je Mesoeye C71?
 
Preparat Mesoeye C71 sadrži vitamine, hijaluronsku kiselinu, aminokiseline i moćne peptide koji podstiču obnovu tkiva. Prednost preparata je što deluje ciljano na područje, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, čime se ublažavaju nepravilnosti. Hranljivi sastojci podmlađuju kožu, bore postaju pliće, a kapci se podižu.
 
Koja regija se tretira terapijom?
 
Tretman Mesoeye C71 može se primeniti kako na donje, tako i na gornje kapke.
 
Kako se izvodi tretman?
 
Na početku tretmana se nanosi anestetička krema kako bi postupak bio što prijatniji i bezbolan. Tretman podrazumeva injektiranje preparata u regiju očiju, što traje oko 10 do 15 minuta. Injektiranje se vrši najmanjom iglicom od samo 4mm, u vidu papule.
 
Kakvi su efekti i koliko traje oporavak?
 
Preporuka stručnjaka je obavljanje 3 do 6 tretmana, na 10 dana. Nakon tretmana, moguća je pojava modrica i otečenosti, mada je to retko. Nakon nedelju dana su vidljivi rezultati, koji mogu potrajati i do godinu dana, a to najviše zavisi od navika i stila života.