Jaw line

Jaw line tretman je inovativna estetska procedura kojom se vrši konturisanje donje trećine lica, odnosno oblikovanje regije donje vilice. Pojačavanjem tonusa na donjoj trećini lica dobija se anti age efekat i rešava se asimetrija vilice. Ovaj tretman je postao izuzetno popularan kod oba pola, jer pruža mogućnost transformacije i postizanja skladnih proporcija lica.
 
Izgled profila može biti narušen slabom i uvučenom bradom. Upotrebom dermalnih filera može se značajno ulepšati bočni profil i istaknuti usne. S godinama, mnoge žene i muškarci primećuju da prostor između brade i uha gubi volumen i čvrstoću, što stvara neželjeni vizualni efekt. Punjenjem tog područja filerima, moguće je postići anti-aging efekt. Dodatna prednost ove procedure je razdvajanje linije lica od vrata, što rešava problem podbratka. Fileri obnavljaju svežinu, podižu tonus kože, čine je glatkom i sjajnom.
 
Tretmani traju do 30 minuta, a oporavak je relativno kratak. Rezultati u narednih sedam dana postaju očigledni. U zavisnosti od konzistencije filera i individualnih karakteristika pacijenta, efekti traju od 6 do 24 meseca.

Procedura