Endoskopski lifting

Otkrijte najstabilniji i najnapredniji sistem posebno kreiran za lasersku lipolizu i lifting. Endoskopski lifting je minimalno invazivna tehnika, koja oblikuje Vaše telo i lice na potpuno nov i jedinstven način.
 
Koristeći alternativne tehnike tradicionalnoj liposukciji i liftingu, ovaj proces pruža zapanjujuće rezultate prirodnog izgleda uz minimalno vreme oporavka. Osim uklanjanja viška masnoće na telu i licu, tretman pruža jedinstvenu lasersku stimulaciju kolagena i elastina, što ga čini alternativom za facelifting.
 

Koje su prednosti ovog tretmana?

 
Endoskopski lifting je jedinstven po tome što remodelira duboke i površinske slojeve kože. Kroz sintezu novog kolagena, omogućava trenutno i dugotrajno zatezanje tretiranih područja. Tretirana regija nastavlja postepeno poboljšavati teksturu čak i do 3 meseca nakon tretmana, dok se sve masne naslage uništavaju laserskom lipolizom tokom tretmana.
 
 
Koje delove tela možete tretirati?
 
Laserskim tretmanom se tretiraju područja sa opuštenom kožom i nakupljenim masnim naslagama, najčešće u donjoj trećini lica – brada, obrazi, usne, linija donje vilice i vrat. Takođe, može se primeniti na celom telu, uključujući noge, natkolenice, stomak i ruke.
 
Kako izgleda sam tretman?
 
Nakon detaljnih konsultacija, lokalno se aplikuje anestetik, a zatim se laserski snop uvodi pod kožu. Dužina tretmana varira u zavisnosti od područja koje se tretira, od 5 minuta za pojedine delove lica do 30 minuta za celo lice. Postupak ne zahteva rezove i ne uzrokuje bol. Nema potrebe za periodom oporavka, pa se normalnim aktivnostima možete vratiti već nekoliko sati nakon tretmana.
 
Kada ćete primetiti rezultate tretmana?
 
Rezultati su odmah vidljivi, ali se vremenom nastavljaju poboljšavati do 3 meseca nakon procedure, jer se dodatni kolagen gradi u dubljim slojevima kože.