COG niti

Lepotu i mladalačke konture kože u srednjim i zrelijim godinama moguće je održati ili povratiti bez hirurških zahvata. COG niti predstavljaju revolucionarnu metodu koja pruža izvanredan efekat podizanja lica, a što je najvažnije, bazira se na prirodnim mehanizmima kože. Procedura podrazumeva postavljanje posebnih biorazgradivih niti ispod kože kako bi se postigao efekat podizanja i zatezanja kože.
 
COG niti su tanki konci napravljeni od biorazgradivog materijala koji se koristi za stimulaciju regeneracije kože. Niti imaju nazubljenu površinu s zubcima koji se pričvršćuju za tkivo, omogućavajući im da ostanu fiksirane na mestu gde su postavljene. Osim podizanja kože, COG niti takođe stimulišu stvaranje novih krvnih sudova koji poboljšavaju dotok hranljivih materija i kiseonika u kožu.
 
Očekivani rezultati COG niti uključuju podizanje i zatezanje kože, smanjenje bora i poboljšanje teksture kože, pružajući mlađi i svežiji izgled. Vidljivi su delimično odmah, konačno u roku od 45 dana i traju dve godine.
 

Procedura