Russian lips

Oblik i punoća usana igraju ključnu ulogu u atraktivnosti lica. Zbog toga se ruske usne smatraju naprednom tehnikom, idealnom za one koji žele prvi put da se upuste u korekciju usana.
 
Ova tehnika, inspirisana izgledom ruskih lutaka, povećava volumen blizu centra usana, što im daje oblik srca. Ruske usne su postale izuzetno popularne širom sveta zbog načina na koji se postiže željeni izgled. Umesto da se naglašava ukupan volumen usana, fokus je na podizanju gornje usne, čime se postiže definisan oblik. Tekstura usana postaje ravnomernija i sofisticiranija, jer je naglasak na visini, a ne samo na punoći. Ovo ne znači da se ne može postići i povećanje volumena i oblikovanje prema željama klijenta.
 
Količina hijaluronskog filera koja se koristi zavisi od stanja usana pre tretmana i željenih rezultata. Obično je potrebno između 2 i 4 ml hijaluronskog filera za postizanje željenog efekta. 
 
Tretman se može obaviti u vrlo kratkom vremenskom periodu – samo do 30 minuta Vašeg vremena. Jedna od ključnih prednosti ruskih usana je trenutna vidljivost rezultata. Čim se tretman završi, primetićete promene i uživaćete u povećanju punoće i definiciji usana. Ovaj trenutni efekat čini ruske usne popularnim izborom za posebne događaje ili kada želite brzo osvežiti izgled usana.

Procedura