Full face

Full face pristup je inovativan koncept u estetskoj medicini koji donosi sveobuhvatan tretman lica. Cilj je da se lice uopšteno čini mlađim, svežijim i odmornijim. Umesto da se tretira samo jedno problematičan područje, kao što su bore na čelu ili linije oko usta, full face pristupom se poboljšava celokupan izgled lica I ističu njegove prirodne karakteristike.
 
Kada se primenjuje full face pristup, stručnjak za estetsku medicinu pažljivo analizira i ocenjuje sve aspekte lica, uključujući proporcije, volumen, konture, teksturu kože i harmoniju između različitih delova lica. Na osnovu ovih analiza, pruža personalizovani tretman koji može uključivati kombinaciju različitih tehnika i materijala, poput filera, niti, lasera i čak hirurških procedura. Cilj je postići svežinu, vedrinu i sjaj lica, pridržavajući se estetskih standarda i ispunjavajući želje klijenta.
 
Trajanje ovih tretmana varira u zavisnosti od kombinacije tehnika i materijala koji se koriste, obično traje između 60 i 90 minuta. Nakon tretmana, rezultati su vidljivi odmah, a njihov efekat može trajati do 24 meseca, pružajući dugotrajne estetske koristi.
 

Procedura