Mesosculpt C71

Moderan način života i društvene mreže donose mnogo promena. Povećala se težnja za lepim i privlačnim izledom, a proces starenja se najviše vidi na umornom izrazu lica. Pored toga, pojavljuje se podbradak, koji narušava naš profil. Osećamo se neprivlačno, izgledamo loše na fotografijama i povlačimo se u sebe. Kada se pogledamo u ogledalo vidimo samo masne jastučiće na licu.
 
Za takve probleme postoji idealno rešenje – preparat Mesosculpt C71, koji ulepšava donju trećinu lica. Zbog svoje inovativne formule deluje višestruko. Aktivnim sastojcima se vrši razgradnja masti, a koža podiže zahvaljujući drenažom kože. Preparat je obogaćen vitaminima, hijaluronom i aminokiselinama koje regenerišu kožu i poboljšavaju cirkulaciju.
 
Mesosculpt C71 se prvenstveno upotrebljava za tretiranje podbratka i masnih jastučića na licu. Može se tretirati i telo, ali je tada potrebno pet doza. Aplikacija je brza – traje do 15 minuta, nije bolna, ali je blago neprijatna.
 
Ne postoji poseban period oporavka, pošto tretman nije zahtevan. Obično se javlja peckanje sat vremena nakon aplikacije. Moguća je pojava crvenila i modrica na mestu uboda, mada je to retko. Prvi efekti su vidljivi odmah, a konačan efekat se postiže u roku od dve nedelje i traje do 12 meseci.