Nehirurška korekcija nosa

Ako ste nezadovoljni izgledom svog nosa, ali niste spremni na invazivne procedure ili imate strah od operacije, nehiruška rinoplastika može biti idealna opcija za Vas. Umesto tradicionalne operacije, ova procedura omogućava postizanje željenog izgleda nosa bez potrebe za skalpelom i dugotrajnim oporavkom.
 
Naša ordinacija primenjuje dve metode za vizuelnu korekciju nosa. Na prvom mestu su niti renomiranog proizvođača Aptos, posebno dizajnirane za korekciju nosa i u Srbiji dostupne samo kod nas. Nitima se podiže vrh nosa, sužavaju nozdrve i ispravljaju druge nepravilnosti.
 
Druga metoda podrazumeva ubrizgavanje hijaluronske kiseline, kako bi se pružio volumen i oblik nosu. Kvalitetni fileri specifične gustine aplikuju se na tačno određena mesta, za popunjavanje neravnina, ispupčenja ili ulegnuća na samom nosu, korigovanje prirodne ili stečene asimetrije.
 
Ovaj tretman je izuzetno brz i praktičan, obično traje do 30 minuta. Nakon tretmana, možete uživati u novom izgledu nosa do dve godine. Ovo dugotrajno delovanje omogućava vam da se ne brinete o stalnim odlascima na korekcije i održavanje.

Procedura