O nama

Dermomedica u Paraćinu je prerasla iz anti-aging centra u Ordinaciju za estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju. Naša ordinacija je vođena stručnošću dr Snežane Nene Miletić, jedne od najpriznatijih plastičnih i rekonstruktivnih hirurga u Srbiji i regionu. Sa fokusom na kvalitet i iskustvo, pružamo izuzetnu negu i postižemo izvanredne rezultate za naše pacijente.

U Dermomedici nudimo širok spektar usluga koje obuhvataju anti-aging procedure, različite estetske intervencije, kao i operacije dobroćudnih i zloćudnih tumora kože. Pored toga, naš tim stručnjaka primenjuje naprednu digitalnu dermoskopiju za preciznu dijagnostiku mladeža i drugih promena na koži.

Jedna od ključnih prednosti Dermomedice je mogućnost lečenja u našoj ordinaciji, sa istom pažnjom kao u bolničkim uslovima. U cilju rešavanja problema tumora kože, posebno ističemo našu revolucionarnu metodu – radio-talasnu hirurgiju. Ova inovativna tehnika omogućava bezbolno uklanjanje mladeža, kondiloma, virusnih bradavica, xantelazmi i drugih promena na koži, bez ožiljaka.

Naš tim se sastoji od vrhunskih konsultanata iz najpriznatijih beogradskih klinika, uključujući stručnjake iz oblasti kardiologije, vaskularne hirurgije, dermatologije, alergologije i endokrinologije. Sa pažljivim pristupom, pružamo sve vrste hirurških intervencija iz estetske i rekonstruktivne hirurgije, koje se obavljaju u lokalnoj anesteziji ili kratkotrajnoj opštoj anesteziji. Naša posvećenost pacijentima je neuporediva, a naš cilj je da ostvarimo njihove estetske i zdravstvene ciljeve na najvišem nivou.

U Dermomedici sarađujemo isključivo sa renomiranim proizvođačima estetskih proizvoda iz Švajcarske i SAD-a, koristeći najmodernije preparate i materijale tokom intervencija. Na taj način garantujemo sigurnost i vrhunski kvalitet usluga za naše pacijente. Oslanjamo se samo na proverene brendove sa dugogodišnjom tradicijom i pouzdanim rezultatima.

Dermomedica je posvećena vašem zdravlju i lepoti. Naša ordinacija se ističe visokokvalitetnom opremom i materijalima, uz pristupačne cene i ljubazno osoblje. Obezbeđujemo brze termine i minimalno čekanje, tako da pacijenti mogu brzo da zakažu pregled, dijagnostiku i intervenciju. Takođe, važno je naglasiti da smo ponosni na činjenicu da nijedan pacijent nije imao probleme ili negativne reakcije nakon intervencije u Dermomedici.

Naša ordinacija Dermomedica se nalazi u ulici Vuka Karadžića 5 u Paraćinu, a za zakazivanje pregleda možete nas kontaktirati putem telefona  063 103 55 61, ili putem e-maila dermomedicaja@gmail.com.Ponosno ističemo naš slogan “ZDRAVLJE I LEPOTA” jer omogućavamo udobno rešavanje svih zdravstvenih problema uz pomoć najmodernije opreme i materijala, po pristupačnim cenama i sa ljubaznim osobljem.