Jalupro

Umorna, beživotna i opuštena koža ne mora biti neizbežna posledica starenja. Moderni način života, sa svojim stresovima i lošim navikama, ostavlja vidljive tragove na licu. Jalupro je brend tretmana koji se koriste u estetskoj medicini, tačnije u oblasti biorevitalizacije kože. Biorevitalizacija je postupak koji ima za cilj da poboljša izgled kože i vrati joj svežinu, hidrataciju i elastičnost.
 
Takođe, ima izvanredan efekat kod dehidrirane kože nakon izlaganja suncu tokom letovanja, doprinoseći smanjenju rizika od preranog starenja. Ova procedura je posebno pogodna pred važne događaje kada želite izgledati sveže i odmorno.
 
Jalupro se sastoji od koktela hijaluronske kiseline i amino kiselina (glicin, L-prolin, L-lizin, L-leucin). Hijaluronska kiselina hidrira kožu, dajući joj punoću i čvrstinu, dok su aminokiseline hranjive za fibroblaste – ćelije vezivnog tkiva.
 
Jalupro Super Hydro – V Lift je poseban tretman koji sadrži čak 80 mg hijaluronske kiseline, kao i aminokiseline i peptide koji zajedničkim delovanjem pružaju izvanredne rezultate. Jalupro Hydro pruža dugotrajnu hidrataciju, podstiče stvaranje kolagena i elastina u dubljim slojevima kože, pružajući potporu ligamentima i čvrstoću koži. Injektira se samo u 6 tačaka, pružajući licu efekat liftinga i duboke hidratacije.

Procedura