Profhilo

Profhilo tretman je inovativna anti-ageing procedura koja se koristi za hidrataciju kože, poboljšanje tonusa i teksture kože, kao i za smanjenje znakova starenja. Profhilo se sastoji od hijaluronske kiseline visoke čistoće, koja je razvijena kako bi stimulisala prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži.

Ova revolucionarna tehnika podrazumeva injekcije Profhilo preparata na određene tačke na licu i telu, a njegova glavna prednost leži u trostrukom dejstvu na kožu.
 
profhilo efekat zategnute koze

Prvo, odmah nakon aplikacije, pruža trenutni efekat. Koža postaje zategnuta, sveža i podmlađena.

profhilo fileri

Zatim, dugotrajni efekat se postiže podsticanjem regenerativnih procesa kože.

profhilo dugotrajan efekat

I najvažnije, Profhilo hidrira kožu i daje joj blistav sjaj koji traje do 6 meseci.

Preporučuje se da se tretman sprovede u dve uzastopne sesije, s obzirom da je životni ciklus ćelija 3 nedelje, a regenerativna aktivnost se smanjuje nakon 28 dana. Ponovna primena tretmana nakon mesec dana pojačava efekat liftinga.
 
Profhilo tretman je brz i efikasan, traje od 20 do 30 minuta, pružajući izuzetne rezultate. 
 
U Srbiji, od početka 2020. godine, zvanično je u upotrebi nakon što je registrovan u Agenciji za lekove i medicinska sredstva.

Procedura

Profhilo body

Sa starenjem, svi primetimo da koža postaje opuštenija i manje elastična. Ako primećujete da je koža na stomaku, rukama, butinama ili drugim delovima tela postala naboranija, tada je Profhilo body dobro mesto za početak.

Koje regije je najbolje tretirati?

Ovaj tretman je specijalno dizajniran za hidrataciju kože, poboljšanje tonusa tela i teksture kože. Pogodan je za delove tela poput unutrašnje strane nadlaktica, kolena, butina i trbuha.

Koje rezultate mogu očekivati?

Efekti Profhilo Body tretmana temelje se na povećanju proizvodnje kolagena i elastina. Nakon tretmana možete očekivati povećanu elastičnost i poboljšanu kvalitetu kože. Ovaj tretman ne samo da poboljšava hidrataciju kože odmah nakon prvog tretmana, već postupno pruža sve vidljivije rezultate tokom vremena. Optimalni rezultati počinju da se vide otprilike tri meseca nakon prvog tretmana, kada koža stvori više kolagena i elastina. Koža postaje ne samo čvršća i zdravija, što daje prirodan izgled i osećaj vitalnosti. S Profhilo Body tretmanom, dobijate telo koje izgleda mlađe, bez potrebe za invazivnim procedurama. Profhilo je inovativno rešenje koje se temelji na prirodnim procesima Vaše kože, pružajući Vam dugotrajne rezultate s vremenom.

Profhilo for men

Profhilo je tretman za poboljšanje kože koji suptilno vraća kvalitet kože lica, boreći se protiv sitnih linija i bora i obnavljajući osvežen izgled.
Šta je Profhilo za muškarce?
Profhilo je tretman ubrizgavanja hijaluronske kiseline za preoblikovanje i tretiranje opuštene kože muškaraca. Ovaj estetski tretman stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, osvežava Vašu kožu i povećava elastičnost. Za razliku od dermalnih filera, Profhilo ne povećava volumen područja u koji je ubrizgan, već pojačava hidrataciju smanjujući pojavu sitnih linija I bora, što istovremeno ulepšava teksturu same kože.
Koje rezultate očekivati?
Rezultate ćete videti odmah, jer Profhilo tretman za muškarce radi kako bi stimulisao proizvodnju kolagena i elastina, postepeno oslobađajući hijaluronsku kiselinu. U prvim nedeljama, primetićete intenzivnu hidrataciju, glađu i zategnutiju kožu, kao i blistav ten. Vaša koža će biti hidrirana, sa novim sjajem. Efekti ovog estetskog tretmana traju 6 meseci.
Zašto izabrati Profhilo za muškarce?
Profhilo tretman je idealan način da se suptilno pomladite celo lice i minimalno invazivan. Pravi je izbor za muškarce koji pokazuju rane znakove starenja kože, kao što su sitne linije i bore. Ovaj tretman je idealan za muškarce koji žele osvežiti svoj izgled na prirodan način.