Uvećanje zadnjice

Savršeno oblikovana i atraktivna zadnjica postala je estetski standard današnjice. Većina žena, ali i sve veći broj muškaraca, teže izraženoj i privlačnoj pozadini. Međutim, oblik zadnjice uglavnom je određen genetskom predispozicijom i samo delimično može biti promenjen redovnim vežbanjem.
 
Danas postoji efikasan tretman koji omogućava povećanje, podizanje i oblikovanje zadnjice putem jednostavnog zahvata, koji podrazumeva aplikaciju sopstvenog masnog tkiva ili specijalnih filera. Ove intervencije su namenjene osobama sa malom, spuštenom ili opuštenom zadnjicom, nedovoljno razvijenim mišićima gluteusa ili neravnoteži između gornjeg dela tela i bokova. Izbor metode za povećanje zadnjice zavisi od želje pacijenta, njegovog zdravstvenog stanja, građe i procene hirurga.
 
Aplikacija sopstvenog masnog tkiva podrazumeva uzimanje masnog tkiva sa drugih delova tela gde ima viška i njegovu obradu na tačno određene delove gluteusa. Ova metoda pruža potpuno prirodno povećanje zadnjice, jer ne postoji mogućnost alergijske reakcije na sopstveno masno tkivo.
 
Body filler je prikladan za precizno oblikovanje zadnjice kod muškaraca i žena mlađe dobi i sa mršavijom građom tela. Injekcija se vrši u lokalnoj anesteziji i nije neprijatna. Nakon ovog tretmana, ne ostaju ožiljci. Tkivo zadržava prirodnu mekoću kao kod sopstvenog masnog tkiva i izgleda potpuno prirodno.
 
Trajanje tretmana je oko 90minuta, a rezultati su vidljivi odmah i traju nekoliko godina.

Procedura